Pieneläinhautausmaa Sininen silta tarjoaa lemmikille rauhallisen, viihtyisän ja kauniin lepopaikan. Jokaisella haudalla on pieni paikka, johon voit laittaa muistokiven, kukan, kynttilän tai jonkin muun esineen muistuttamaan lemmikistä (risti ei ole sallittu eläinten muistomerkkinä).

Pieneläinhautausmaa sijaitsee Seppälän koulutilan yhteydessä Kajaanin Kirkkoaholla. Hautausmaan toiminta alkoi kesäkuussa 2011.

Voit olla läsnä hautauksessa tai vaihtoehtoisesti noudamme lemmikin kotoasi tai eläinlääkäriltä ja saatamme haudan lepoon. Hautaukset tehdään ainoastaan yrityksen toimesta, jotta lain edellyttämät hautaustoimet toteutuvat.

Lemmikki haudataan maatuvaan materiaaliin, esimerkiksi huopaan tai lakanaan käärittynä.

Hautapaikka lunastetaan kerralla vähintään 10 vuodeksi, jonka jälkeen aikaa voi halutessaan jatkaa voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Hinta sisältää hautauksen, sekä ympäröivän alueen ylläpidon. Yli 40kg painavilta eläimiltä perimme vuosimaksun lisäksi erillisen hautausmaksun, johtuen haudan suuremmasta syvyydestä.

Ylläpitoon kuuluu säännöllinen siisteydestä huolehtiminen ja nurmen leikkaaminen. Halutessaan voi erillisenä palveluna ostaa haudan hoitamisen, joka sisältää kesäkukat ja syksyllä kanervat/callunat sekä erillisestä maksusta kukkien kastelemisen kesällä. Haudan hoitaminen maksetaan kerralla vähintään 5 vuodeksi.

Hautaaminen on mahdollista myös talvisin.

Hinnat (voimassa 25.9.2017 jälkeen hautapaikan lunastaneille):

Hautapaikka 10€/vuosi (lunastetaan kerralla vähintään 10 vuodeksi)

Uurnapaikka 8€/vuosi (lunastetaan kerralla vähintään 10 vuodeksi)

Yli 40kg painaville eläimille hautauslisä + 35€

Noudot kotoa / Kajaanin ulkopuolisilta eläinlääkäriasemilta 15€

Kajaanin taajama alueen ulkopuolelta + 0,45€/km

Halutessa haudan hoitaminen (sis. kesäkukat ja syksyisin kanervat/callunat) 15€ tai 25€/vuosi/väh.5 vuodeksi sopimuksesta riippuen